Sunday, February 14, 2010

Gengblogger komuniti

Baru daftar dengan gengblogger 2-3 hari lepas dengan tujuan saja syok-syok. Nampak gayanya gengblogger satu komuniti yang meriah. Ramai blogger berhimpun disini berkongsi idea sambil mempromote blog masing-masing termasuk saya hehe. Terlupa sekejap facebook bila join gengblogger ni. Banyak ilmu blog yang saya dapat melalui gengblogger dan kredit saya beri kepada blogger nescafee ais kerana blog beliau banyak memberi info berguna. Kalau sebelum ni main coding kat myspace je sekarang dah mula edit mengedit html kat blog pulak.

Dan sebenarnya banyak lagi info best yang senang-senang ja boleh dapat dari blogger-blogger gengblogger terutamanya public knowledge berkaitan agama, sosial, ekonomi dan banyak lagi dan yang penting info-infonya berbahasa Melayu. Jadi tak la pening sangat orang yang macam saya ni lemah English nak godek-godek google translate ;).

Apapun saya harap blogger-blogger kita terus membloggerkan diri dengan info yang best dan jangan nak buat kontroversi dengan posting yang boleh membuatkan anda glamour sekelip mata macam aduka taruna tu pulak;)

1 comment:

  1. ORANG TAK TAHU FOREX PUN BOLEH BUAT DUIT...100% WIN RATIO....

    salam kepada semua..korang semua pun boleh.. kerja kita hanya klik butang copy je dari best trader. ada beribu best trader.. lpastu duduk dan lihat duit mengalir msuk akaun korang. 100% menang. ini sah... bukan hyip ke ape. cuba masuk baca sini www.forexcopytrader.blogspot.com

    ReplyDelete